Ενοικίαση σκάφους αναψυχής, ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι, Κρανίδι, Πόρος (Γαλατάς)

Ερμιόνη

 

Η υπέροχη και φιλόξενη Ερμιόνη βρίσκεται σε κομβικό σημείο της περιοχής: προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην Ύδρα, σε μικρή απόσταση από το Πόρτο Χέλι, το Κρανίδι και τα ξενοδοχεία της περιοχής. Απέχει μόλις πενήντα χλμ από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, εβδομήντα από το Ναύπλιο και ογδόντα από τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.

 

 

Όλοι θα βρουν εκείνο που τους ταιριάζει: εστιατόρια με όλες τις κουζίνες, καφετέριες, μπαρ, νυχτερινή ζωή καθώς και τη φύση στα καλύτερα της! Μια βόλτα στο λιμάνι όπου μπορείτε να απολαύστε ένα υπέροχο γεύμα, να περπατήσετε στο Μπίστι, προτού συνεχίσετε προς τα Μαντράκια (το παλαιό λιμάνι) για να απολαύστε τον καφέ σας.

 

 

Η μικρή πευκόφυτη χερσόνησος, το Μπίστι (ή Ποσειδώνιον για τους αρχαίους), είναι μια μεγάλη έκταση πρασίνου όπου μπορείτε να απολαύστε μια βόλτα στη δροσιά των δέντρων της τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Συναντήστε το παρελθόν, αφού σε όλες τις ιστορικές περιόδους ο χώρος του Μπιστιού περιτριγυριζόταν από τείχη, απομεινάρια των οποίων συναντάμε μέχρι σήμερα: στη νότια πλευρά του τα «κυκλώπεια τείχη» και στη βορινή τα μεσαιωνικά, καθώς και λείψανα από τα εργαστήρια επεξεργασίας της πορφύρας.

 

 

 

Πρόσβαση

Οδικώς

Η Ερμιόνη απέχει περίπου 2 ώρες από το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας και δυόμιση ώρες από το Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Ακτοπλοϊκώς

Τα Flying Cat και Flying Dolphin της Hellenic Seaways πραγματοποιούν καθημερινά το δρομολόγιο Πειραιάς-Ερμιόνη.
Δείτε τα Δρομολόγια

Διαμονή και εκδρομές στην πανέμορφη Αργολίδα

Πόρτο Χέλι, Κρανίδι, Ερμιόνη, Πόρος (Γαλατάς)