Ενοικίαση σκάφους αναψυχής, ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι, Κρανίδι, Πόρος (Γαλατάς)

Αθήνα

 

Δείτε την Αθήνα όπως ποτέ ξανά! Περιηγηθείτε στην ιστορία και τη μυθολογία!

 

 

Θα περάσετε από τη Βουλή των Ελλήνων (όπου θα μπορέσετε να δείτε τους περίφημους Εύζωνες με τη παραδοσιακή ενδυμασία τους), από τα νεοκλασικά κτίρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης, της Ακαδημίας, του Πανεπιστημίου και της οικίας του Σλίμαν και φυσικά το Παναθηναϊκό στάδιο όπου έλαβαν χώρα οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896.

 

Θα συνεχίσουμε προς τον Ναό του Ολυμπίου Διός και τη Πύλη του Αδριανού περνώντας από την Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Υπέροχα μνημεία μεταξύ των οποίων τα Προπύλαια, τον ιωνικό Ναό της Αθηνάς Νίκης, τον Παρθενώνα, αριστούργημα της χρυσής εποχής του Περικλή, το Ερέχθειο και οι περίφημες Καρυάτιδες.

 

Στο τέλος αυτής της πλούσιας και άκρως ενδιαφέρουσας επίσκεψης, θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να περιπλανηθείτε στην Αγορά -που κυριαρχείται ακόμη από τον ναό του Ήφαιστου- ή στα δαιδαλώδη σοκάκια της Πλάκας. Περάστε επίσης από του Ψυρρή και, λίγο πιο πέρα, το Μοναστηράκι.

 

 

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί -για όσους το επιθυμούν- ξενάγηση στο νέο μουσείο της Ακρόπολης όπου εκτίθενται τα αντικείμενα, αγάλματα και αρχιτεκτονικά στοιχεία που βρέθηκαν κατά τις ανασκαφές.

Διαμονή και εκδρομές στην πανέμορφη Αργολίδα

Πόρτο Χέλι, Κρανίδι, Ερμιόνη, Πόρος (Γαλατάς)