Ανακαλύψτε την ομορφιά δύο ονειρεμένων νησιών απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια κρουαζιέρα με το πολυτελές Yacht Catamaran μας.

Μοναδική Ύδρα και αρχοντικές Σπέτσες σε μια μέρα!

 

Αναχώρηση το πρωί από το όμορφο λιμάνι της Ερμιόνης και ξεκινάει η απόδραση στα γαλανά νερά του Σαρωνικού με θέα τον λαμπερό ήλιο να καθρεφτίζεται στην θάλασσα και στα γύρω νησάκια.

Κρατήστε για πάντα την εικόνα την ώρα που το σκάφος προσεγγίζει το γραφικό λιμάνι και ξεπροβάλει η πόλη της Ύδρας σαν ζωγραφιά, ξεχασμένη από το χρόνο.

Θα έχετε αρκετό χρόνο -περίπου δύο ώρες- να γνωρίσετε το νησί να περπατήσετε στη πλακόστρωτη προκυμαία νιώθοντας την  ανάμεσα στα στενά σοκάκια με τα πέτρινα σπίτια, τα γραφικά μαγαζιά  με τα πολύχρωμα λουλούδια, και να αισθανθείτε την ατμόσφαιρα. Είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτείτε την Ύδρα !

Το σκάφος σαλπάρει πλέοντας «εκεί στης Ύδρας τα ανοικτά και των Σπετσών» όπως λέει ο ποιητής, με εικόνες και αισθήσεις να εναλλάσσονται.

Επόμενη στάση μας σε ένα από τα μαγευτικά κολπάκια για να απολαύσετε τη θάλασσα κολυμπώντας στα γαλαζοπράσινα νερά και να χαλαρώσετε με ένα ουζάκι και γευστικό μεζεδάκι.

Μετά από μια ώρα περίπου ξεκινάμε με προορισμό τις αρχοντικές Σπέτσες.

Θα αράξουμε στην Ντάπια μπροστά από το επιβλητικό Ποσειδώνιο και κάτω από τα κανόνια που στέκουν πάντα να θυμίζουν την μεγάλη ιστορία του νησιού της Μπουμπουλίνας.

Θα έχετε αρκετό χρόνο να περπατήσετε ξεκινώντας από τα γραφικά σοκάκια της Ντάπιας, να θαυμάσετε τα αρχοντικά «καπετανόσπιτα» ως το κοσμοπολίτικο Παλιό λιμάνι. Δοκιμάστε μια βόλτα με αμαξάκι που θα σας ξεναγήσει στην πόλη και θα νιώσετε την υψηλή αισθητική του νησιού ταυτόχρονα με την φυσική του ομορφιά που το έκανε διάσημο.

Μετά από δύο ώρες περίπου θα σαλπάρουμε για την επιστροφή μας και ελπίζουμε να είναι η τυχερή μας μέρα να μας συνοδεύσουν τα δελφίνια στο ταξίδι μας!

 

 

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Αναχώρηση 09.00 από το λιμάνι Ερμιόνης

Άφιξη Ύδρα 09.45

Αναχώρηση από Ύδρα 11.45

Παραμονή παραλία 12.30 – 13.45

Άφιξη Σπέτσες 14.00

Αναχώρηση Σπέτσες 16.00

Επιστροφή 17.00

 

Σημείωση

Το πρόγραμμα και τα ωράρια μπορεί να διαφοροποιηθούν λόγω καιρικών συνθηκών, κίνησης λιμανιών ή άλλων λόγων με απόφαση του κυβερνήτη.